Een weekje later ondertussen. Ons Bente haar ontwikkeling neemt reuzensprongen en Jo en ik verwachten heel binnenkort de eerste pasjes (zonder hulp)…het zal haar goed doen want het is toch o zo frustrerend om te willen stappen en (nog) niet kunnen.
Papa zijn voorbereiding loopt ondertussen verder…en ook hij loopt een beetje gefrustreerd want hij wil wel maar het lukt ook allemaal niet zo goed de laatste dagen. Een paar mindere trainingen zijn voor een atleet genoeg om even te twijfelen aan lijf en leed.
Maar goed, we houden de moed er in en gelukkig is er coach Tim om af en toe een bemoedigend woordje te deponeren in de mailbox.
Op 2 september staat de zwintriatlon te Knokke gepland dus we hebben nog een beetje tijd om terug in het ritme te komen…Een groot aantal SMO-ers komen terug aan de start van deze sterk bezette wedstrijd en we hopen net als vorig jaar een rol van betekenis te kunnen spelen. Daarna wordt er nog stevig verder getraind op eigen bodem om dan op vrijdag 25 september samen met Sander (Dobbelaere) te vertrekken naar Hawaï.