eerste schooldag

1 september

…en we laten de barbecues, de reizen, de ballonmeeting, de parkconcerten, het ‘waar ik vandaag geen zin in heb doe ik morgen wel’-gevoel achter ons.
Vele niet-leerkrachten dromen wel eens van onze ‘congé’ maar straks is het voor ons ook echt gedaan…1 september komt er aan dus iedereen maakt zich op voor een nieuw schooljaar.

Bij ons zorgt een nieuwe directeur voor verse lucht…een andere aanpak, nieuwsgierigheid en opgeladen batterijen zullen zorgen voor een (in)spannend jaar dat alweer voorbij zal zijn vooraleer we het goed en wel beseffen.

Voor het eerst in jaren ‘zal den dienen van turnen’ er niet zijn op de eerste schooldag…raar gevoel…maar er is een op zijn minst heel waardige vervangster gevonden dus ‘dienen anderen van turnen’ zal niet lijden onder mijn frivoliteiten. Ik wens iedereen een goede en enthousiaste start toe…en mezelf een vruchtbare laatste rechte lijn richting 10 oktober!