het vertrek komt dus echt wel dichterbij. Volgende week vrijdag (25/09) vertrekken Sander (Dobbelaere) en ik om 9u45 in Brussel. Via New-York naar Honolulu en van daaruit nog 40 minuten naar Kona. Joury (Gokel) vliegt op dezelfde dag met een andere maatschappij en zullen we daar ongeveer gelijktijdig treffen.
Een kleine SMO-kolonie ergens diep op een eiland in de stille oceaan…als dat maar goed komt!
We zijn momenteel de laatste regelingen aan het treffen en vooral nog heel wat pittige trainingen aan het afwerken. Nog 2 weken hard labeur, daarna een weekje ‘luieren’ om dan op 10 oktober te…’genieten’. Jo, Bente, mijn ouders en schoonmama (alias moetie) arriveren daar op 5 oktober en zullen dus de rol van joelend publiek op zich nemen. Tussendoor zullen Sander en ik nog een logé ontvangen in onze ‘villa’…niemand minder dan Jim De Sitter van 3athlon.be komt even bij ons intrekken in afwachting van zijn vast verblijf.
Zo, neem hier af en toe eens een kijkje de komende dagen en weken…we zullen ons best doen om jullie op de hoogte te houden!