Sinds een groot jaar ga ik elke maandagavond uitgebreid stretchen met ju jitsu club Keishin…ook gisterenavond dus. Na de korte groet wordt er rustig losgelopen in een grote cirkel in de dojo (zaal met matten waarin de training plaatsvindt). Om één of andere reden liggen 2 mattenrijen niet volledig tegen elkaar en gaapt er een kloofje van een 3-tal cm. Er is natuurlijk maar 1 lompe deelnemer die met zijn grote teen blijft steken in de kloof…t’is den triatleet (zoals ze me daar noemen). Gevolg: een behoorlijk pijnlijke grote linkerteen. Maar goed, ik moest toevallig bij dokter Van De Velde zijn deze middag en die ziet er geen erg in. Beetje voorzichtig zijn, morgen nog niet lopen, wat ijs en traumeelzalf…voor de rest geen zorgen in maken.
Verder wordt onze woonkamer steeds meer gevuld met wat uiteindelijk in de koffer(s) moet komen…nu al benieuwd naar wat we gaan vergeten. Ik laat het jullie zeker weten!