images1 Voor ik het over de 1/1 triatlon van Barcelona wil hebben moet ik toch eerst even een primeur kwijt: Ons Bente heeft gisteren haar eerste pasjes gezet zonder hulp! Haar papa vindt het nodig om deel te nemen aan een wedstrijd aan de andere kant van de planeet en mama moest tijdens haar laatste werkdag nog een heleboel zaken regelen alvorens met een gerust gemoed te kunnen afreizen…Bente heeft dan maar besloten om te beginnen stappen in het bijzijn van Marianne en Tata (Liliane), de lieve ‘mama’s’ van onze kinderopvang. Papa kijkt ontzettend uit naar de komst van de familie volgende maandag…mijn ouders wagen zich een eerste keer aan een trans-Atlantische vlucht, Jo en moetie (schoonmama) hebben ervaring zat en Bente zal niet weten waar ze eerst moet staren…’kijk,kijk’,wijzen en…stappen!!

challenge-barcelona-logoZondag 4 oktober starten 3 SMO’ers in de eerste Challenge Triatlon te Barcelona. Om half 8 duiken ze in het water voor 3.8km zwemmen, gevolgd door 180km fietsen langs de kustlijn om afsluitend 42,2km te lopen. Michael Dewilde, Filip Lasoen en Mieke Dupont zullen nog 1 maal het beste van zichzelf geven en hopen het SMO-team ook in Catalonië op de triatlonkaart te zetten. Sander, Joury en ik wensen onze teamgenoten heel veel succes. We proberen het van hieruit te volgen en rekenen op de trouwe supporters (Randal en de rest van de familie Dobbelaere) ter plaatse voor de nodige morele steun!!

Hier stond vanmorgen een rustige duurrit van 3u op het programma onmiddellijk gevolgd door 30′ lopen…de wegen worden hier ondertussen volledig ingepalmd door blinkende tijdritfietsen, gladgeschoren kuiten en blote bovenlichamen. Zou er binnenkort wat te beleven vallen misschien??
Neem ook eens een kijkje bij de albums…