foto-karine3Zoals voor elke wedstrijd stijgt samen met de spanning het verwachtingspatroon…als ik voor mezelf spreek heb ik me daar zeker aan bezondigd in Klagenfurt, en terecht bleek nadien. Hier zal ik zaterdag echter aan de start staan met ongewijzigde verwachtingen. Ik ben naar hier gekomen met één doel, genieten van deze wedstrijd en dan zien waar ik zal stranden. Ik heb uiteraard verschillende scenario’s laten afspelen in mijn hoofd, het één al wat gunstiger als het ander, maar hoe langer ik hier ben hoe meer ik me er van bewust wordt dat de omstandigheden van de dag doorslaggevend zullen zijn.

Verschillende atleten (of hun entourage) hebben naar mijn mening al behoorlijk straffe uitspraken gedaan waar ik me niet wil aan wagen. Via een reactie van het thuisfront heb ik vernomen dat er in één of andere krant verschenen is dat top 100 mogelijk is…als je weet dat hier al 150 ‘pro’s’ (wat niet voor iedereen een correcte term is, in andere landen is prof worden precies gemakkelijker) aan de start staan lijkt me zo een voorspelling dus wat te overmoedig. Die uitspraak komt niet uit mijn mond of vingers wat niet wil zeggen dat ik niet naar de inhoud ervan zal streven…

Om af te sluiten wil ik iedereen eens laten weten dat jullie reacties heel erg deugd doen…de meeste verschijnen op de site, de andere komen toe via mail! Het is echt leuk te weten dat er meegeleefd wordt en dat ook daar de spanning stijgt! Mahalo!!

Het heeft wat lang geduurd maar nu de enthousiaste supporters hier zijn kan ik terug met wat foto’s op de proppen komen…