img_9666Een leuke reactie (waarvoor dank!!Mahalo)…een boutade die ik zeker in het achterhoofd moet houden…allemaal zullen we hier meerdere malen ‘sterven’…ongetwijfeld…maar echt de pijp aan maarten geven, dat nooit. We komen hier dus sterker uit!!

Onze huisgenoten hebben een heel vlotte reis achter de rug…lang is en blijft zo een trip natuurlijk altijd maar het motiveert wel als alles volgens planning verloopt. Bente heeft zich als een voorbeeldige baby gedragen, mama heeft het onderste van haar trukendoos gezien om Bente te entertainen, moetie heeft bijna een boek uitgelezen en mijn ouders zijn heel gelukkig hier te zijn!
Het afhalen van de 2e huurauto verliep deze keer stukken eenvoudiger en moe maar tevreden kon iedereen zich wel verzoenen met onze ‘villa’ hier…

Nog een hele tijd op het terras nagekaart, een beetje gegeten en een pot koffie gedronken (er was nog geen Budweiser voor opa), papa heeft Bente eindelijk nog eens een badje gegeven (natuurlijk zo trots als een pauw) en pas na middernacht in bed…veel te laat natuurlijk voor deze jongen…een echt goede nachtrust is er voor niemand (behalve nonkel Sander)van gekomen .
Gelukkig was het voor mij deze morgen niet die van zaterdag…ik kon mezelf moeilijk goedgezind en alert noemen.

Terwijl we met Joury samen een ritje deden, heeft de clan al onze Amerikaanse (lees: grote) frigo gevuld met alle lekkers…na onze fietstocht hebben we van de eerste mogelijkheid gebruikt gemaakt om onze wedstrijdbenodigdheden (racenummers, badmuts, chip,…) op te halen. Vandaag is het secretariaat dus geopend en vanavond (17u hier, 5u morgenvroeg bij jullie) staat de landenparade nog op het programma (een beetje te vergelijken met de opening van de Olympische spelen).

Greetz van iedereen aan iedereen!!