konaOns ritme (lees: uren van ontwaken) is hier al volledig aangepast aan dat van de wedstrijddag…Bente vindt heel moeilijk haar normaal levenspatroon en wordt elke nacht wakker op een moment dat de meesten van ons zich s’nachts nog helemaal geen zorgen maken in de orde van de dag die komt…een beetje vermoeiend voor iedereen. Papa probeert vandaag in alle geval nog wat bij te slapen…

Morgen is het dus zover…Om 6u45 s’morgens (bij jullie dus 18u45) duiken de profatleten het water in. 15′ later volgen de age-groupers…de volledige wedstrijd is live te volgen op het internet. Via ironman.com zullen beelden worden weergegeven en kan elke atleet afzonderlijk in het oog worden gehouden.

Klik op de link die gekoppeld is aan beelden en vanaf morgen zal daar een play-button te vinden zijn. De link gekoppeld aan atleet zal je naar het scherm ‘track an athlete’ leiden. Daar hoef je gewoon het nummer 1589 (Joury Gokel) of 1539 (Dominic Caluwe, zonder De dus) in te tikken om ons te kunnen volgen. Enkel de achternaam volstaat ook om (andere) atleten die jullie interesseren te volgen…bekijk misschien ook af en toe eens Vanhoenacker (Marino), Van Lierde (Luc en Frederick), Jammaer (Bert), Clerbout (Bruno) Deckers (Tine) en Vancauwenberghe (Inge)…dat zijn onze toppers die de eer van België hier wel eens heel hoog zouden kunnen houden!! Andere interessante age-groupers zijn Stefaan en Stijn Veldeman, Pieter Hélin, Olivier Cornelis, Sam Gydé en Gert Goedhart.

Zo, dit zal wel de laatste post zijn voor de ‘grote’ dag…als ik nog een beetje energie kan vinden morgenavond geef ik jullie al de eerste bevindingen. Alvast bedankt voor alle duimen die morgen de lucht zullen ingaan en voor diegene die wat slaap over hebben om tijdens onze Belgische nacht de wedstrijd wat te volgen…chapeau! Een duim van ons hier!!