Ik ga het voorlopig bij een korte beschrijving houden van vandaag…al mijn indrukken en belevingen moet ik nog in een juiste context zien te krijgen maar dat zal voor morgen zijn, net als de foto’s!

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de massale steunberichten, zowel voor als na de race. Deze vermoeide jongen apprecieert dat enorm!!! Mahalo

Ook mijn supportersclan hier verdient een hele grote pluim! Ze zijn al even uitgeteld als ik…Mijn vrouwke en ons dochtertje beleefden een schitterende dag vandaag (slapen en kaka op de juiste momenten op zich doen al wonderen)…Jo kan ik niet genoeg bedanken om achter mij te blijven staan (wat zeker niet altijd even gemakkelijk is!!) en me overal ter wereld te volgen (t’is begonnen met de verhuis van Merchtem naar Eeklo en niet meer gestopt).
Dankzij mijn goede vriend Koen (webmaster van dienst) weten jullie nu ook elke dag welk uur het hier is!!!! Dat is nogal een kerel hé!!

Vandaag werd ik dus 137 overall, 15 in de age group 30-34…ik deed exact 9u38 over de 3.9 km zwemmen, 180.2 km fietsen en 42.2 km lopen. Wat mij betreft waren de omstandigheden zwaar (ook de winnaar dacht er zo over naar tschijnt, eveneens is het af te leiden uit zijn eindtijd volgens de kenners) met behoorlijk wat wind tijdens het fietsen en een hitte om u tegen te zeggen…
Joury Gokel heeft jammer genoeg de strijd moeten staken na 15 km lopen…zijn blessure aan de voet speelde hem te veel parten om nog het hele stuk naar Energy Lab heen en terug tot een goed einde te brengen. Hij is ter hoogte van zijn mama en haar vriend uit de wedstrijd gestapt en werd direct goed opgevangen…na een telefoon met Katrien in België kan hij deze ontgoocheling wel een plaats geven (had ik daarnet de indruk aan de telefoon)…en we weten ondertussen wat het betekent als Joury om de een of andere reden uit de wedstrijd moet stappen…In Eupen had hij al 2x het toneel moeten verlaten, de 3e keer werd hij er dan maar Belgisch Kampioen! hou hem maar in het oog (als zijn blessure geheeld is tenminste)

Zo, jullie mogen morgen een iets meer gestoffeerd verslag verwachten…beloofd!

Groeten van een iron man met ontzettend verbrande schouders!