Morgen is het zover…mijn eerste schooldag van het ‘nieuwe’ schooljaar. Een beetje later dan de meesten leerkrachten maar niet minder enthousiast! Ik kijk al uit naar de kennismaking met de nieuwe leerlingen, de ouder wordende blijvers, de andere aanpak (door de nieuwe directeur)…Er wordt hervat met een project rond gezonde voeding dus als ‘turnmeester’ kan ik niet klagen over de goede intenties! Ons Bente wordt dus terug voltijds kindercrèchebezoekster…

Verder kan ik jullie laten weten dat er in 2010 opnieuw een volledige triatlon op het programma staat. Het wordt er een in het alternatieve (Challenge)circuit. Michael Dewilde en Filip Lasoen deden onlangs nog mee in Barcelona , een wedstijd die tot hetzelfde label behoort. In mijn geval wordt het Kopenhagen…een eerste editie met een afsluitende marathon in het oude stadsgedeelte…Little mermaid zal SMO zien passeren (als alles goed gaat tenminste).

Voor de geïnteresseerden: onze Isaac teamfietsen worden verkocht agv een overeenkomst met een nieuwe fietsconstructeur. Op de website van ons team (zie links) vind je meer gegevens terug. Mijn wedstrijdfiets is reeds verkocht maar mijn (afgemonteerd) koersframe (Isaac Impulse, carbon) is nog te koop. Prima materiaal tegen een heel gunstig tarief! Neem gerust contact op indien interesse!!