images7aan Herman Van Rompuy! Hij doet het toch maar en ons land zal worden vertegenwoordigd in de hoogste regionen van de internationale politiek…misschien kan hij figuren als Berlusconi en Sarkozy wel een iets meer respectabele houding aanleren! In alle geval wens ik hem succes en veel ‘leute’.

Ondertussen zitten de eerste 2 schoolweken er op en is de routine, na een heel uitbundige ontvangst op school, alweer ingetreden…bedankt aan Karine en Rik!

Het trainingsdagboek raakt ook elke week weer netjes gevuld…specifieke krachttrainingen in de fitform, mountainbiketochen, rustige loopsessies met hier en daar een prikkel en lange zwemtrainingen zorgen voor het nodige energieverbruik.

Morgen staat ook de kennismakingsbijeenkomst voor de Nepalreis op het programma…een eerste contact met de groep. Tijdens de kerstvakantie trek ik er dus op uit als begeleider voor Anders Reizen (zie links) met 13 gelijkgestemden. We zullen er langsheen de Kali Gandaki-rivier een 10-daagse trekking ondernemen en ons onderdompelen in de vernuftige, middeleeuwse levensstijl die daar in de Himalaya gangbaar is.
Jammer genoeg zal ik mijn vrouwtje en dochtertje moeten missen (en dat zal ik doen voel ik nu al)! Ik ben Jo heel dankbaar dat ze me opnieuw mijn 2e grote passie laat beleven!!

Groeten