Ja, ik sla mea culpa voor het weinige nieuws dat hier te lezen valt…momenteel gaan al de vrije uren die me resten naast mijn job, het gezin en de trainingen naar ons nieuw huis. Terras aanleggen, oprit leggen, behangen, schilderen, vloeren uitbreken en andere noodzakelijkheden vallen me te beurt…ik weet het, we hebben er zelf voor gekozen dus we mogen niet klagen!!

Ondertussen komt het seizoen dichterbij…volgende week zondag (09/05) trekken we met z’n allen naar Geel voor de eerste 1/4 van 2010. Ik weet echt niet wat ik mag verwachten…ik train verder, voel me nu en dan al eens minder fris op zo een training en mijn focus is wat verdeeld over verschillende zaken (terwijl hij eigenlijk volledig bij de wedstrijden zou moeten zijn). Ik troost me voorlopig met de gedachte dat mijn piek pas in Augustus valt (1/1 in Kopenhagen) en dat ik dus nog wat tijd heb om er te staan.

Bente leert ondertussen razendsnel bij en haar woordenschat bereikt al een aardig niveau (vooral op vlak van nazeggen dan)…ze wordt binnenkort 2 jaar dus we bereiden een feestje voor voor dat lief klein ‘spookje’…want een willetje heeft ze wel hoor…een mengeling van een koppige mama en papa vermoed ik!

zo, volgende week een laatste update voor Geel en daarna een eerste wedstrijdverslag!