Onze Frank is er ook vandaag niet in geslaagd om de temperaturen in de hoogte te krijgen…bijgevolg ligt het zwemwater in Geel er behoorlijk koud bij en bestaat de kans dat er morgen beslist wordt om er een duatlon van te maken.
We zijn ondertussen 7 mei en we fietsen nog steeds met overschoenen, handschoenen (toegegeven, niet meer de dikke winterhandschoenen), en muts…akkoord, ik ben een echte koukleum en mijn muts en ik zijn onafscheidelijk maar het begint nu stilaan wat vervelend te worden. Elke fietser kijkt uit naar een beetje standvastig, warmer weer die een training met wat minder kledij mogelijk maakt.
Maar goed, dezelfde tenoren zullen zondag van de partij zijn voor een ingekorte triatlon (1000m zwemmen) of een duatlon en ook voor een groot deel van de SMO’ers start een nieuw seizoen! Allen super veel succes gewenst!
Voor mezelf wordt het vooral kwestie van terug in de (wedstrijd)sfeer te komen, eens stevig door te gaan en me niet te veel te focussen op het resultaat…we weten dat we op goede weg zijn en dat mijn seizoen pas in augustus echt moet ontploffen…wat me natuurlijk niet kan tegenhouden om nu al eens tot op de bodem te gaan!
tot volgende week!!