Zondag staat het Belgisch kampioenschap halve triatlon op het programma…in Leuven wacht ons 2500m zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen. Enkele kleppers staan aan de start (oa. Rutger Beke) en onze Joury zal er zijn titel verdedigen die hij vorig jaar met veel bravoure behaalde in Eupen. Ook Michael groeit stilaan naar een nooit gezien vorm toe en Tom Vanderhoogerstraete maakt zijn debuut op de 1/2 afstand…SMO kan dus opnieuw streven naar een uitslag om u tegen te zeggen…

Ik hoop zelf op een degelijke wedstrijd na het mindere optreden in Geel…het weer zal niet in ons voordeel spelen heb ik zonet vernomen maar goed, we hebben toch schitterend weer gehad op Bente haar verjaardagsfeestje afgelopen maandag. Ons kleine meid heeft de eerste 2 jaar van haar leven glansrijk doorstaan en is klaar voor een spannend vervolg! Ze geniet met volle teugen van alles rondom haar, ze leert elke dag bij, haar geheugen draait op volle toeren en ze verbaast mama en papa dikwijls met haar opmerkingen!
Ondertussen komt onze verhuis ook dichterbij. Op 12 juni komen een aantal vrienden helpen om de grote stukken over te brengen en de dag voor de verkiezingen slapen we dus een eerste keer in de pokmoere! Het einde is in zicht maar het wordt nog een stevige eindsprint om alles verhuisklaar te krijgen…Daarna kan eindelijk de voorbereiding starten richting Kopenhagen!!

Allen welkom in Leuven, start om 11u, om de rode brigade aan te moedigen!