Jaja, we zijn verhuisd! Zaterdag stond een equipe van familie en vrienden klaar om alle overgebleven inboedel over te brengen en er hier dan al een beetje een thuis van te maken! Rond 11’en was alles verhuisd! ‘s avond konden we gaan slapen in een zo goed als volledig geïnstalleerde woning!! Nu staan nog wat dozen te lachen naar ons maar alle druk is weg…liggen de CD’s nu vandaag, morgen of volgende maand op z’n plaats…het zal ons worst wezen.
Ik wil langs deze weg nog eens heel nadrukkelijk mijn dank betuigen aan alle helpende handen! Zonder hen was het niet zo vlot verlopen!! Merci!

Ondertussen staat alles in het teken van de eindejaarsrapporten…het einde van het schooljaar is in zicht dus alle leerlingen hebben recht op een objectieve evaluatie…Zaterdag is er dan ook nog de jaarlijkse open schooldag om daarna de laatste week in te gaan van alweer een schooljaar die voorbij is gevlogen!

Op vlak van triatlon zijn een aantal SMO’ers bijna klaar voor Brugge (1/4) komende zaterdag (start 18u) en Stein (3/4) zondag…ik zelf voel dat er een serieus pak van mijn schouders is gevallen en begin me voor te bereiden op plaatselijke wedstrijd op zondag 27/06 (start 13u30 aan de jachthaven in Eeklo). Hopelijk terug warm weer, veel goesting, een goede prestatie en we zijn terug vertrokken! Kopenhagen, here i come…