Nog snel een korte voorbeschouwing van de 1/4 triatlon georganiseerd door onze vrienden van MTV Eeklo…Aan de jachthaven van Eeklo duiken we morgen het water in voor 1000m zwemmen, 40km fietsen langs Maldegemse wegen en 10km lopen in het industriepark. Het is de 3e editie van deze en na 2 eerdere overwinningen hopen we ook morgen de hoofdprijs weg te kapen!
Dat Michael in bloedvorm verkeert bewees hij vorige week in de city triatlon van Brugge…hij eindigde op een schitterende 4e plaats voor Luc Van Lierde en net na oa.Rutger Beke…dat kan tellen als visitekaartje denk ik zo!
Verder zal Hannes Vandermoere terug hoge ogen gooien…let maar op! Hij wist zich met zijn 9e plaats vorige week fantastisch te handhaven tussen een heleboel kleppers die België rijk is!
Wat mezelf betreft voel ik wel dat er een pak van mijn schouders is gevallen…we zullen zien wat het geeft morgen!
Allen welkom om 13u30!!
Trouwens nog een dikke proficiat aan de SMO’ers die vorige week een mooie prestatie leverden in de 3/4 van Stein! Voor allemaal een geslaagd debuut op de langere afstand…’dat smaakt naar meer’ waren de voornaamste reacties