al zijn we nog niet volledig tevreden…er zat meer in gisteren. De zwemproef verliep niet volledig naar wens. Ik wou nu eens echt mee zijn met de eersten en heb mijn techniek volledig verwaarloosd (resultaat: pas 25e uit het water). Op de fiets wou ik kost wat kost een gele kaart vermijden op het smalle en bochtig parcours en heb zo wel wat tijd verloren door niet direct over mijn voorliggers te durven gaan. Daarnaast heb ik ook te weinig vocht opgenomen tijdens het fietsen (en waarschijnlijk ook de dag voordien) waardoor mijn normale vlotte loopstart er pas na 4km kwam. Bij aanvang van het lopen voelde ik me leeglopen en mijn kuiten protesteerden met opkomende krampen. Na menig bekers en bussen water kwam ik in het ritme en werden de laatste 6km al bij al nog vlot afgewerkt. Helaas waren de eerste 5 al buiten bereik en liep ik binnen als 6e…

In alle geval mag MTV terugblikken op een geslaagde wedstrijd! Voor de 3e keer op rij pakken hadden ze de thermostaat op 30° gezet wat veel volk en een uitgelaten sfeer met zich mee bracht! Voor de atleten was het des te meer een strijd tegen elkaar en de weersomstandigheden…Met een schitterende Michael De Wilde op 1 en ons talent Hannes Vandermoere op 2 toont SMO toch maar weer dat het de club van Oost-Vlaanderen (en omstreken) is! Daarnaast wisten Joury Gokel en Mieke Dupont (2x op rij) op verbluffende wijze de 1/1 triatlon in Neerpelt op hun naam te schrijven en is Peter Croes in de wereldbekerwedstrijd te Brasschaat op een mooie 6e stek geëindigd (heeft toch iets meer waarde als mijn 6e plaats!!)

Volgende zondag strijden we in clubverband voor de Belgische titel duatlon in Wevelgem…het belooft heel kort en vooral krachtig te worden (5km lopen-20km fietsen-2.5km lopen) in temperaturen van 30+