Ondertussen dus half juli gepasseerd! Vorige week zondag dus de ploegenduatlon in Wevelgem afgewerkt – hoewel afgewerkt?? losgereden na welgeteld 1.5 km – en nu in de laatste week voor de 1/2 triatlon van Antwerpen. Volgende week zondag dus de laatste test voor het hoofddoel van 2010!
De trainingen verlopen meestal vlot, het weer valt reuze mee de laatste weken en de zin om mezelf te overtreffen groeit!
Op zaterdag 7 augustus vertrek ik met m’n kroost en ‘nonkel’ Aaron naar ons verblijf op een half uurtje van Kopenhagen…we hebben dan ruim de tijd om alles te verkennen, rust in te lassen en mentaal alles op punt te zetten! Op 13 augustus zal Aaron dan de kleuren van SMO verdedigen in een mini-triatlon op hetzelfde parcours waarna ik op 15/08 op hort mag voor 3.8km zwemmen, 180km fietsen en 42.2 km lopen (doorheen het oude stadsdeel, inclusief langs de wereldbekende little mermaid).
Langs deze weg zal ik zal proberen om de geïnteresseerden zoveel mogelijk op de hoogte te houden…