Nog 1 dagje rest ons vooraleer de 1000km lange rit naar de hoofdstad dan Denemarken aan te vatten. De fiets is ondertussen wedstrijdklaar (waarvoor dank Alain en Bert!!), de noodzakelijke wedstrijdattributen liggen in de garage te wachten op een plaatsje in de sportzak, mama is ons kleine meid haar ‘valiesje’ aan het maken en ‘nonkel’ Aaron is er volledig klaar voor na een deugddoende trip naar Kreta met zijn vrouwke!
We nemen in alle geval een pc mee zodat we jullie kunnen briefen over het reilen en zeilen in Fredensborg, over Aaron zijn eerste internationale ervaring (jaja, hij neemt op vrijdag 13/08 deel aan een mini-triatlon op hetzelfde parcours als de volledige afstand) en over het wel en wee van ons Bente (aiai, 12 uurtjes in de auto!!!)

Een beetje keelpijn en een verkouden hoofd strooit wat roet in het eten maar beter nu dan volgende week donderdag lijkt me! Dit overleven we wel. Ik heb me vandaag wijselijk heel kalm gehouden in afwachting van de laatste 2 ‘serieuze’ trainingen van deze voorbereiding die er morgen (zouden moeten) aankomen.

tot binnenkort!