images8 Deze morgen opgestaan met dezelfde miezerige regen als degene die ons gisteren nogal mistroostig ontving…op zondag hebben we de geplande parcoursverkenning met de auto gedaan ipv fietsend. Vanmorgen is het dan rond 9u eindelijk gestopt met regenen en zijn Aäron en ik, na een lekker ontbijt met ons allen (heel enthousiaste Bente), er met de fiets op uit getrokken om de grootste lus van het parcours nog eens te verkennen. We zitten een kleine 6km van het uiterste punt van het fietstraject gelogeerd dus we pikken hier in!

Al gauw hebben we door dat het geen sinecure zal zijn…het is hier werkelijk geen meter vlak. Er zijn geen bulten genre koppenberg te bespeuren maar het gaat hier voortdurend op en af. Gevaarlijk om je tijdens het fietsen volledig ‘op’ te rijden en later in de wedstrijd, als de ‘prijzen’ worden verdeeld, stil te vallen! Een tactisch plannetje begint stilaan vorm te krijgen in mijn hoofd en na woensdag, laatste echte rit op de wegen van de wedstrijd, zal ik wel weten hoe ik het hier best zal aanpakken volgende zondag!

We hebben terug een voortreffelijk verblijf gevonden en we voelen ons al helemaal thuis in Fredensborg! Gisteren ook onze ‘huisbaas’ op bezoek gehad en dat bleek een toffe kerel te zijn die op de koop toe het een en ander wist over ‘your very complicated country’.
Ons Bente heeft haar ‘nonkel Aäron’ al volledig in haar leefwereld opgenomen en dartelt hier rond alsof alles hier van haar is!
Mama heeft daarnet voortreffelijk gekookt en ons na het fietsen verwend met een soepje en een lekkere maaltijd!! Waarvoor dank natuurlijk…

Straks staat een eerste bezoek aan de hoofdstad op het programma…echt warm is het hier nog niet maar het is dus toch gestopt met regenen! Morgen zou het het goede weer hier moeten arriveren als we de voorspellingen mogen geloven…later meer nieuws (en foto’s als mama Slockie haar USB-kabeltje meebrengt tenminste) dus!