kopenhagen_311 Onze eerste avond samen werd vooral al lezend, mailend of TV-kijkend (opa naar Noorwegen-Frankrijk, ontdekt op de Noorse TV) doorgebracht…gisteren dus regen, regen en nog eens regen…gelukkig na onze fietstraining! Geen leuke ontvangst voor onze ouders maar goed, dit hebben we nu éénmaal zelf niet in de hand!

Vandaag stonden we op met een min of meer blauwe hemel dus dat gaf ons al iets betere vooruitzichten…Met z’n allen vertrokken we naar Klampenborg station dat iets buiten Kopenhagen gelegen is. Van daaruit hebben de toeristen onder ons de S-trein genomen richting centrum om de eerste indrukken op te doen onder leiding van “Jo, de stadsgids”.
Aäron en ik reden met de wagen verder tot de zwemstart, gelegen aan het Amagerstrand, om nog even het water in te duiken! Nadien namen wij ook de metro om ons naar ‘radhuspladsen’ te begeven…het plein voor het stadhuis met andere woorden. De familie was daar ondertussen ook aangekomen zoals afgesproken. In een kleine tent vond de registratie plaats en rondom rond staat de triatlonexpo opgesteld! Echt vlot verliep het niet maar we hebben toch allebei onze officiële wedstrijdbenodigdheden ontvangen. Aäron had plots nood aan een paar vrijetijdsschoenen en een petje dus sponsorden we ook even de mannen van den expo…

Na dit intermezzo splitsten onze wegen terug…geen geslenter voor de atleten vandaag! Wij metrogewijs terug naar de wagen en terug naar ons huisje na een spoedbezoek aan de supermarkt om salami voor opa…naast nog wat andere benodigdheden natuurlijk.
Aäron testte nog even zijn fiets voor zijn eerste internationale ervaring…vrijdag om 17u…en ik trok nog even de loopsloefen aan!
Nog een wasmachine opgezet, de fietsen wedstrijdklaar gemaakt, een pastamaaltijd bereid en de toeristen opgehaald aan het station…

De dagen vliegen zo voorbij…morgen word ik om 11u verwacht op de officiële briefing over de wedstrijd en staat dus Aäron zijn moment van glorie op het programma…wij hopen op goed weer en ik richt me steeds meer op de wedstrijd!

We hebben eindelijk ook een fotoalbumke bij elkaar gekregen…