Deze morgen ben ik dus om 7u15 in het water gedoken, 3.8km zwemmen, 180km fietsen en een marathon later liep ik over de meet voor het Deense parlement…ik had daar 9u en 3min voor nodig. Ik ben in die zin een beetje ontgoocheld omdat ik mij als doel had gesteld om onder de 9u te finishen. Helemaal correct is het niet maar ik beschouw dit toch als mijn eerste triatlon onder die magische grens omdat ik terug 4′ straftijd kreeg aangesmeerd…bij het oprijden van een helling reed ik iets sneller dan de Portugees voor me (raar maar waar) en éénmaal bovenaan was ik niet snel genoeg voorbij hem…een marshall kwam naast me rijden en toonde me direct de gele kaart. ik citeer (in het Nederlands) ‘ ik heb je daarnet al een stop and go gegeven dus nu is het geel’…ik viel compleet uit de lucht want ik had die scheidsrechter nog niet gezien (behalve de dag daarvoor bij de check-in) laat staan dat ik een stop and go had gekregen van die man. De dag voordien was hij het ook die m’n fiets en helm controleerde bij het inchecken. Hij vroeg na de fiets mijn helm en liet prompt mijn fiets vallen…hij keek doodgemoedereerd de andere kant op en daar moest ik het mee doen…
Goed, ik heb anders weinig reden om mistevreden te zijn hoor!
Morgen staat een reisdag op het programma maar ik beloof later een uitgebreid verslag en foto’s!
Ik bedank alvast mijn supporters hier ter plaatse en de enthousiastelingen thuis, het sms-verkeer swingde de pan uit en we werden vanuit verschillende hoeken op de hoogte gehouden! Bedankt zus,Marten, Filip, Jonas, Severine,…en ik vergeet er zeker nog!