index De vakantie trekt stilaan zijn staart in en de eerste werkuren op school zitter er reeds op…maandag (personeelsvergadering) en dinsdag (inschrijven) geniet ik nog van de ‘voormiddagploeg’ maar woensdag wordt officieel de aftrap gegeven van het nieuwe schooljaar en zijn er dus geen vakantieregelingen meer. Aan alle mooie liedjes komt een eind…maar dit liedje komt jaarlijks terug!

Ondertussen hebben we hier ten huize de pokmoere een buikgriepje op bezoek (gehad). Mama Jo heeft vorig weekend tijdens haar vrouwenuitje aan zee het genoegen gehad om ‘s nachts boven de pot te hangen. Dinsdagavond was het dan de beurt aan Bente…de inhoud van haar maagje is er in 3 keer volledig uitgekomen. Een klein trauma voor een klein meisje! Ze is nog steeds niet volledig de oude al is het braken wel gestopt.
Gisterenmiddag zou papa dan zijn looptraining afwerken terwijl Bente lag te slapen en mama aan het homeworken was. Al bij aanvang was duidelijk dat er iets niet juist was en noodgedwongen heb ik mijn sessie ingekort wegens buikbroebels. Veilig de zetel opzoeken leek me wel soelaas te bieden maar dat was iets te optimistisch…ook mijn tijd boven de pot zou een feit worden.
Vandaag was het een dag van langzaam herstellen en toch een beetje voedsel proberen naar binnen te werken…het is voorlopig gelukt! Hopelijk zorgt een goede nachtrust voor volledig herstel.

Volgende woensdag staat immers de zwintriatlon te Knokke op het programma. Traditioneel staan een groot aantal Belgische toppers aan de start die strijden om een mooie som geld en de eer van de meest prestigieuze wedstrijd van het land. Ook SMO start terug met bepaalde ambities! Vorig jaar hadden we Tom Vander Hoogerstraete op plaats 3 (en nog een aantal anderen waaronder mezelf binnen top 20) en deze keer zal Peter Croes een gooi doen naar het podium! Let ook maar op Michael De Wilde die al een gans seizoen op hoog niveau acteert!
later meer nieuws!!