Even tussendoor vermelden dat er nog altijd getraind wordt…het aantal loopkilometers is de laatste 2 weken de hoogte in gegaan ifv de halve marathon van volgende week zondag in Brussel. Het eerste idee was om toch de marathon mee te lopen maar om mijn broze knieën wat te ontzien hebben we toch maar beslist om het op 21km te houden.
Zondag 10/10, 1 dag na IM Hawaï, starten we om 10u30 in het Jubelpark in onze hoofdstad.

Ondertussen ben ik toch nog ingeschreven geraakt voor de Challenge triatlon van Roth. Naar verluidt is dit één van de beste organisaties in de triatlonwereld en ‘moet’ je die wedstrijd toch eens gedaan hebben volgens insiders…de wedstrijd was al snel volzet maar mijn behoorlijke prestatie in Kopenhagen overtuigde de organisatoren om me toch te laten deelnemen…ik hoop dat ik hun vertrouwen niet beschaam volgend jaar op 10 juli.

Na 10 oktober gaat de riem er even af en in november, na een leuke citytrip met mijn vrouwke naar Krakau, beginnen we dan aan operatie Roth…Verder zal ik mijn handen vol hebben met de trainerscursus ‘trainer B triatlon’ die me de komende 2 maanden elke zaterdag naar Herentals lokt. Ook dat examen proberen we eind november tot een goed einde te brengen.