Gisteren hebben Aäron en ik dus (samen met meer dan 6000 anderen) nog een laatste stuiptrekking van het seizoen overleefd…de halve marathon in Brussel. Onder een stralend zonnetje liepen we langsheen de belangrijkste gebouwen die de hoofdstad te bieden heeft.
Eenmaal het startschot weerklonk moesten we helaas nog een hele tijd ter plaatste trappelen en éénmaal er beweging in kwam was de juiste term eerder joggen. Na 1 km werd de weg wat breder en was slalommen de boodschap…hoe 21km er al gauw 22 werden dus.
Maar goed, het liep vlot en op het pittige parcours had ik uiteindelijk 1u21 nodig om op de grote markt onder de finishboog te lopen…met de retard in de beginfase en het allesbehalve vlakke parcours in het achterhoofd is dat toch een behoorlijk scherpe tijd. We zijn dus tevreden!
Nu wacht er me een 2-tal weken freewheelen (lees rust met hier en daar een beetje bewegen als de nood te hoog wordt) die ik zal gebruiken om mijn cursus trainer B in te studeren, onze week van de gezonde voeding op school verder te organiseren en mijn petekindje en haar vriendinnetje te leren zwemmen…
Eind oktober trekken Jo en ik nog een aantal daagjes naar Krakau en daarna nemen we een zachte aanloop naar het volgende seizoen