kerstboom-blauw_2 Een tijd van stilte na mijn vorige post was niet meer dan logisch…ik heb ondertussen echter niet op mijn lauweren gerust. Vorige zaterdag was het afsluitende examen van de opleiding ‘trainer B Triatlon’. De voorbije weken stonden dus in het teken van dat examen om toch geen mal figuur te slaan. In onze studentenperiode was ‘blokken’ zowat onze enige bekommernis en hadden we het vooral aan onszelf te danken als een examen wat minder was…éénmaal er een gezinnetje, een job en andere zaken zijn die toch ook heel wat tijd en energie vragen is studeren vooral een aanvullende activiteit en gaat alles toch niet zo vlot in het koppeke als men zou willen…maar goed, voorlopig zijn we in blijde verwachting van een hopelijk goede uitslag en concentreren we ons terug volop op de trainingen en de planning voor het komende seizoen!
We hebben alvast 1 SMO-deelnemer in Hawaï volgend jaar…Michael Dewilde wist zich vlot te kwalificeren in Arizona op 21 november!

Ondertussen heeft Koning winter terug zijn duivels ontbonden…het spelletje koukleumen begint al vroeg dit jaar en als het zolang duurt als de vorige winter staan er ons nog vele koude handen en tenen (en bijkomend gevloek) te wachten. Na het einde-seizoenfeestje van vorige zaterdag in feestzaal Torenhof (met dank aan Peter van de Roste Muis) starten we volgend weekend met de eerste teamactiveit van het nieuwe seizoen…een trainingsweekend in en rond het meetjesland met residentie in het Godshuis, koud weer of niet.

Nog even terugkomen op de planning voor 2011…voorlopig staat enkel de 1/1 in Roth gepland op 10 juli maar de voorbereiding krijgt stilaan vorm. Binnenkort vinden de geïnteresseerden hier wel de wedstrijdkalender terug!
In tussentijd wordt hier binnenkort de kerstboom van lichtjes voorzien (Bente spreekt er nu al over) en bereiden we ons voor op een kerstvakantie in België ipv van in één of andere verre bestemming. Misschien hebben we wel een regering voor het nieuwe jaar als we Elio mogen geloven.

Aan allen een prettige en veilige laatste maand gewenst!