images19 De laatste dagen van het jaar…nog wat sneeuw op de weg maar toch een aantal graden boven 0…Het is al ‘mooi’ geweest in december. De feeërieke landschappen en het gezellige kerstgevoel ten spijt is het voor de sportieve medemens toch niet altijd even plezant om in deze omstandigheden ‘de baan op te moeten’. Het ligt er op veel plaatsen ronduit gevaarlijk bij en het is er vooral betreden op eigen risico. Veel alternatieve trainingen worden afgewerkt en de focus ligt momenteel toch wat meer op het zwemmen.
Er zijn toch een aantal dapperen onder ons die morgen deelnemen aan de winterduatlon in Kleit..bewonderenswaardig natuurlijk om dan nog niet te spreken over één van de atleten die ik begeleid en die vorige week (19/12) een heel succesvol debuut heeft gemaakt in ‘de hel van Kasterlee’ (15km lopen-105 km MTB-30km lopen)!

Maar goed…2010 rest ons nog 3 dagen! Een nieuw jaar dient zich aan…krijgen we een regering of nieuwe verkiezingen?? Waar eindigt Michael in Hawaï?? Zullen onze zonnepanelen opleveren wat van hen verwacht wordt?? en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan…
Aan iedereen een veilige en prettige overgang gewenst!!!

Ik kan ook nog melden dat ik met brio geslaagd ben in mijn examen voor trainer B…nu concentreren we ons volop op de stageopdracht om dit (ook al in 2011) tot een goed einde te brengen.