Zoals overal wel het geval zal zijn wordt ook hier een beetje vooruit gekeken en het één en ander vastgelegd…de wedstrijdkalender bijvoorbeeld.
Het eerste deel als aanloop naar Roth ligt zo goed als vast…Begin mei gaan we direct in teamverband optreden in Doornik voor de jaarlijkse ploegentriatlon. SMO mikt naar goede gewoonte terug op het hoogste schavotje. Onze toppers op de kwartafstand (lees: jong geweld) weliswaar…ik zal deel uitmaken van een even ambitieus 2e team om het totaalplaatje in Henegouwen mee kleur te geven.

Een weekje later wordt het terug moederkesdag vieren in Geel waar de traditionele kick-off van het seizoen zal plaatsvinden. Hier zullen heel wat gevestigde waarden hun conditie willen testen na een lange voorbereiding…zorgt altijd voor vuurwerk…ik hoop vooral op een overvloed aan graden Celsius want vorig jaar was het koukleumen geblazen en iedereen die me wat beter kent weet ongetwijfeld dat dit nu niet direct een motiverende factor is voor deze jongen.
Nog wat later staan de halve triatlons van Leuven (15/05) en Bütgenbach (19/06) op het programma om het eerste luik van het seizoen, samen met de familie en nonkel Aäron, af te sluiten met de volledige triatlon in Roth (Beieren, Duitsland).
Na een beetje rust beginnen we er dan nog eens aan maar daarover ga ik nu nog niet te veel schrijven wegens nog niet alles duidelijk. Als alles op punt staat zal alles in een mooi kalenderke komen (zie tab wedstrijden/wedstrijdkalender)…

Ondertussen gaan we ook ons kleine meid helpen groot worden, onze tuin van wat plantjes en een haag voorzien, wat zonnepanelen op ons dak leggen en zoveel mogelijk genieten in dit druk bestaan…