wappen_von_spalt Met wat weemoed voor het achterlaten van mijn vrouwtjes (slechts tot vrijdag) lieten Aäron en ik vanmorgen rond 8u het zonnige Eeklo achter ons om via Nederland richting Duitsland te rijden…de temperatuur steeg rechtevenredig met het aantal afgelegde kilometers tot een kleine 30°. 7 uren en een paar korte (plas)pauzes later bereikten we het vredige Spalt. Onze gastheer had zijn keet net even verlaten waardoor we wat doelloos door zijn gasthuis dwaalden. De aimabele Alfred Hoffmann kwam even later opdagen en algauw kregen we onze ferienwohnung toegewezen. Een ruim appartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers, een badkamer en een bescheiden kitchenette…meer moet dat niet zijn!

Na het uitladen van de auto en de inrichting van ons stulpje trokken we de loopsloefen aan voor een rustige duurloop…even naar de Brombachsee gelopen op een dikke 5km van ons verblijf. Morgen staat na de verkenning van het fietsparcours een lichte zwemtraining in de Brombachsee op het programma. De weervoorspellingen beloven (afhankelijk van de bron) mooi weer dus we hebben echt geen enkele reden om te klagen.

Voorlopig zijn er wat probleempjes met het aanmaken van een fotoalbum maar na een noodtelefoon naar webmaster/buddy Koen (sorry voor het storen tijdens de romantische wandeling met je 2 oogappels maat!) zou alles moeten in orde komen…

Grüβ Gott