images36 Voor een lang en uitgebreid verslag zullen de geïnteresseerden moeten wachten tot later deze week! Er zijn lekkere pizza’s in aantocht en de fles wijn is al ontkurkt (als dat maar goed afloopt)…
Vanochtend dook ik om 6u30 in het water om dan 8u49′ later (15u19) dolgelukkig onder de finishboog te lopen…mijn allerliefste dochter lag helaas te slapen dus mijn gedroomde finish onder de 9u met Bente op de arm zal voor later zijn…Ik behoor hier tot het selecte groepje Sub 9’ers. Er schreven zich naast de profs een goede 100 atleten in met als ambitie om onder de 9u wedstrijd in het park onthaald te worden door 1000 (of meer) enthousiastelingen…waaronder ook mijn eigen clan natuurlijk! En zoals jullie natuurlijk al door hebben…ik heb het gehaald!
Ik wil Aäron, Jo en mijn ouders langs deze weg ook eens ‘eine groβe thanke’ betuigen want zonder hen was dit absoluut niet mogelijk!!

Het wereldrecord van Marino (zie voorgaand bericht) is vandaag opnieuw met maar liefst 4′ verpulverd! Andreas Raelert volbracht de wedstrijd in 7u41’…Chrissie Welington stelde haar record van vorig jaar op ditzelfde parcours met 1′ scherper…atleten van een andere orde dus!

Later dus meer nieuws en veel foto’s…