images37 Komende zondag ligt Roth 14 dagen achter ons…Na de wedstrijd heb ik me toch 5 dagen kunnen ‘koest’ houden en hebben we samen veel tijd doorgebracht en leuke dingen gedaan. Vorige zaterdag was het gekriebel toch niet meer te harden en heb ik het lichaam terug in bewegingsmodus geplaatst.

De voorbije week werd er elke dag een mooie maar rustige trainingssessie ingelast in het zwembad en/of op de fiets. Het lopen laat ik voorlopig achterwege aangezien de rechtervoet nog steeds niet genezen aanvoelt…volgende week ga ik nog eens de radiografie in het Alma ziekenhuis opzoeken om (hopelijk) uitsluitsel te krijgen over de schade en het herstel.
De zin om het lichaam terug serieus te prikkelen is groot maar de ratio haalt het (voorlopig) van de hormonen…rustig aan dus!
Ideale periode om wat aan het zwemmen en het fietsen te werken…de volgende wedstrijd op de planning is Knokke op 7 september dus tegen dan hoop ik dat de voeten terug willen meespelen.

Zondag sta ik als coach van Aäronlangs het parcours…Hij zal zijn eerste 1/2 triatlon tot een goed einde zal brengen…start om 11u aan (voor de atleten in) het Galgenweel op linkeroever in ‘de metropool’.