images38 Eind augustus…dus…bijna begin september. Een nieuw schooljaar dient zich aan. Deze week worden we de eerste uurtjes op school verwacht en begint het spelletje opnieuw. Het is toch even de knop omschakelen na een dikke 2 weken in het zuiders Italie. In een klein gehucht ergens hoog op een heuvel in het grensgebied tussen Toscane en Umbrië genoten we van zon, natuur, lekker en gezond eten, mooie dorpen en bekendere steden, prachtige (hellende) fietsparcoursen en een schitterend 50m-buitenzwembad (in mijn geval dan toch).
Het verwondert ons niets dat de heren politici zich hier een optrekje aanschaffen om te onthaasten.
Aan alle mooie liedjes blabla…Een vlotte rit bracht ons in 2 dagen terug naar onze contreien waar we direct geconfronteerd werden met het dramatische nieuws dat zich in Kiewit heeft afgespeeld. Ongelooflijk!

Op sportief vlak valt enkel te melden dat ik nog steeds niet pijnvrij kan lopen. Een aantal eerdere pogingen leerden me dat de pijn weliswaar minder is maar dat het euvel nog niet is verdwenen. Deze week staat een nieuw bezoek aan de specialist gepland. Fiets- en zwemkilometers stapelen zich ondertussen wel op maar als triatleet (die op de koop toe echt graag loopt) knaagt het toch een beetje dat die ene discipline noodgedwongen links moet worden gelegd…

Wordt vervolgd…