images39 Zal ik de zwintriatlon in Knokke aan mij voorbij moeten laten gaan. De ontsteking aan mijn rechtervoet is onvoldoende hersteld en blijft me parten spelen. Intensief lopen is voorlopig uit den boze dus een deelname aan ‘de’ kwarttriatlon van het seizoen zou niet verstandig zijn. Niet dat ik veel in de pap zou te brokken hebben tussen zo goed als alle toppers op de korte afstand die ons land rijk is…na 2 maanden zonder wedstrijd had ik er anders wel zin in. We laten echter nog maar eens de ratio zegevieren en wagen ons niet in het strijdgewoel.
Aan kanshebbers voor het podium alvast geen gebrek binnen onze SMO-Specializedbrigade…Tom Vanderhoogerstaeten bewees de laatste weken dat zijn gedwongen rust hem geen windeieren heeft gelegd, Michael Dewilde is een vaste waarde met een aantal verdienstelijke top 5 plaatsen de laatste edities, Hannes Vandermoere is ons ‘opkomend’ talent en volledig aan het ontbolsteren en voor Simon De Cuyper en Willem Brems knijpen er al seizoenen lang heel wat atleten de billen dicht…afspraak woensdag 7/09 om 13u30 in Sluis voor de start, een kleine 2u later in Knokke voor de aankomst.