images41 voelen we beterschap aan de mankepoot…ik loop terug zij het wel heel rustig en niet al te lang. Bij het ontwaken is er geen pijnlijk gevoel meer en tijdens het lopen voelt het steeds natuurlijker aan. Er is enkel nog drukpijn wat aangeeft dat ik nog niet volledig verlost ben van het euvel.
Intensieve kinébehandelingen bewijzen hun nut…en leveren de kinesiste van dienst op haar beurt een pijnlijke duim op. Nog even geduld en we spreken over de blessure in de verleden tijd…

Ondertussen is er heel wat gebeurd in het seizoenseinde. Melanie Matthys heeft zich heel knap gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap in Hawaï 2012 en dat in haar eerste wedstrijd over de volledige afstand in Wales! Chapeau…Tom Vanderhoogerstraeten en Willem Brems bezetten de eerste 2 plaatsen in de kwart te Ieper en Nick Debusschere (1/4) en Patrick Blomme (1/8) sloot al winnend af in Maldegem.
Michael De Wilde en zijn kroost zijn vorige vrijdag vertrokken naar Kona voor zijn derde deelname op the Big Island…watch him op 8 oktober want hij kwam bijzonder scherp en geconcentreerd voor de dag de laatste weken!

Verder bussines as usual…op school zijn de wittebroodsweken voorbij en heeft de routine zich terug meester gemaakt van de gang van zaken, de herfst is ingetreden dus het triatlonseizoen is afgelopen…de meesten bereiden zich voor op een rustperiode of zijn die al ingegaan om nadien terug verstandig op te bouwen richting nieuwe exploten…te beginnen met de bosduatlon in de Lembeekse bossen op 15/10. De mountainbikes worden weer bovengehaald.