kalender Het nieuwe jaar is ondertussen al goed opgeschoten en de eerste schoolvakantie is een feit. En ja, er wordt stilaan verlangd naar de lente…akkoord, we hebben nog geen klagen gehad over de winter (op een heel stevige winterprik na) maar toch kijk ik er al naar uit om de overschoenen en handschoenen voor een tijdje op te bergen.
Wat mijn trainingsmakkers en mezelf precies opvalt is dat er de laatste jaren toch wel heel dikwijls een strakke wind waait in onze contreien…er wordt dus wel al eens gevloekt als die wind opnieuw de gemiddelde snelheid ongenadig de kop indrukt. Maar goed, onder het moto ‘daar worden we sterk van’ stoempen we lustig verder in volle overtuiging dat het ons later op het jaar iets zal opbrengen.
Ik heb vorige week trouwens de wedstrijdkalender gepost…hij is voorlopig nog niet erg uitgebreid maar dat heeft zo zijn redenen. De bevalling is voorzien rond 6 mei en dan wil ik er ten volle zijn voor mijn vrouwtje en de grote zus…het heeft dus weinig zin om België af te schuimen op zoek naar goede prestaties als ik in mijn hoofd toch met andere zaken bezig ben. Wat na Frankfurt zal gebeuren hangt een beetje af van het resultaat ginder en van de ontwikkelingen op het thuisfront…maar dat zijn zorgen voor later!
Heel wat van mijn atleten maken zich ook op voor een nieuw seizoen. De mountainbikers beginnen er heel binnenkort aan, in april volgen dan de marathonlopers en de skeeleraars…de triatleten krijgen voorlopig nog wat respijt maar in mei is het dan ook zover. Aan allen in ieder geval heel veel succes tijdens hun voorbereiding!!!