kanaal Morgenmiddag is het precies 1 week dat we met z’n 4’tjes in de Pokmoere wonen. Hasse heeft het hier behoorlijk naar haar zin is al een krak in het beoefenen van de kunsten van een pasgeboren baby…slapen, drinken van de borst, pampers vuilmaken, slapen, beetje lawaai maken voor een nieuwe borst, nog een pamper bevuilen,…en zo 24u per dag. Haar grote zus kan steeds beter overweg met de kleine pruts al gaat het er soms wel ,ongewild, wat hardhandig aan toe.

Ondertussen is mei ook al een goed in gang gezet en zijn de triatlonuitslagen terug te vinden in de sportkatern van de kranten…Simon De Cuyper heeft zich afgelopen zondag naar een ongeëvenaarde prestatie gelopen in een wereldbekerwedstrijd in Mexico. Hij stond er op het hoogste schavotje en is nu zo goed als zeker geplaatst voor het walhalla…de olympische 1/4 triatlon in London!! Echt een prestatie om U tegen te zeggen…Proficiat man!!

Zondag wordt in Geel ook het Belgische seizoen op gang geschoten (op een paar kleine wedstrijden na tenminste)…het belooft bibberen te worden in de letterlijke betekenis van het woord. Gezien de huidige temperaturen en weersomstandigheden zal het zwemwater er behoorlijk fris zijn en ook de voorspellingen voor zondag beloven kil en nat te worden. Ik ga zondag nog passen (was zoveel maanden terug nog niet duidelijk wanneer de bevalling zou plaatsvinden) en bereid me voor op de 1/2 triatlon van Leuven 1 week later…met hopelijk beter gezinde weergoden.