fiets2 Na Geel vorige zondag staat binnen een aantal dagen de 1/2 triatlon in Leuven op het programma…de laatste jaren konden we daar ‘genieten’ van wind, regen en koude temperaturen en het ziet er niet naar uit dat het deze keer anders zal zijn. Maar goed, de omstandigheden zijn voor iedereen dezelfde en het lukt me steeds beter om me niet te druk te maken in externe factoren. Ook mijn pas uitgebreide gezinnetje doet me veel minder stilstaan bij zaken die vroeger wel ‘belangrijk’ waren.

Wat wel een beetje vervelend zal worden is dat ik deze voorbereiding nog geen meter gefietst heb op een tijdritfiets. We hebben het geluk dat we via onze sponsor Specialized op het nieuwste topmateriaal kunnen rijden maar helaas heeft de medaille ook hier een keerzijde. De productie van de nieuwe Specialized TT Shiv is een zodanig groot succes dat de leveringen vertraging oplopen en dat slechts enkelen van het team hun fiets al ter beschikking hebben. Ik niet dus…ik zal er zondag het beste van maken op de koersfiets (met geleend opzetstuur van Bart De Vrieze, bedankt makker!!) en blijf hopen dat alles zo snel mogelijk in orde komt zodat de laatste rechte lijn richting Frankfurt een succes wordt!