download Het is zover…we zijn na een vlotte rit aangekomen in onze uitvalsbasis voor IM Frankfurt. Een groot huis in een dorp op 10km van metropool Frankfurt…Bad Vilbel…waar we komende zondag de langste helling (heartbreak hill) krijgen voorgeschoteld. Onze meisjes (en nonkel Aäron) zijn heel flink geweest in de auto en mama heeft ons hier vlot heen geloodst. Ondertussen is iedereen geïnstalleerd geraakt, zit het eerste loopje er op (onder een stralende zon en dito temperaturen), zijn de eerste boodschappen gedaan en hebben we de avond afgesloten in een Grieks restaurant.
Morgen staat de verkenning van het fietsparcours op het programma in de voormiddag en na de middag gaan we dan eens kijken naar de zwemplas. Er worden stilaan strijdplannen gesmeed om komende zondag alles vlot te laten verlopen op praktisch vlak voor atleet en supporters…pas binnen enkele dagen zal alles echt duidelijk zijn en dan gaan we ervoor!!
Tot morgen voor een briefing over het parcours!

Grüβen