download6 De fiets is ingecheckt na een laatste controle, de runningbag is afgegeven voor de Ironman vrachtwagen die de rode bags naar de 2e wisselzone zal brengen en de laatste wijzigingen aan het zwemparcours zijn in me opgenomen. Een behoorlijk indrukwekkende organisatie waarbij elke atleet met fiets op gevoelige plaat wordt vastgelegd (om diefstal te voorkomen) en persoonlijke assistentie krijgt om de fiets in het immense fietsenpark te plaatsen en de gepersonaliseerde chip af te halen…en dit voor 3000 starters (en hun entourage).

De laatste uren worden nu in alle rust doorgebracht. Straks wordt nog een voedzame maaltijd naar binnen gewerkt, wacht nog een lichte stretching en worden de ijszakken nog eens bovengehaald om de meest gevoelige plekken van het lichaam te ontlasten. Eerst gaan we onze dochtertjes nog een bad geven en daarna gaan de supporters hun wedstrijd voorbereiden op restaurant.

Voorlopig valt nog niet veel te vermelden over de live coverage. Morgen kom je via deze link op een site waar je, na het selecteren van Track an athlete, door het intikken van het bibnummer (of naam) een atleet naar keuze kan volgen gedurende de dag.
De belangrijkste nummers om te volgen:
1. Andreas Raelert
2. Marino Van Hoenacker
3. Sebastian Kienle
56. Sophie De Groote
59. Sofie Goos
169. Bart Colpaert
172. Dominic De Caluwé
174. Tim De Vilder
2899. Sigurd Vandenbroucke

Zo, ik hoop dat mijn volgende post morgenavond er eentje zal zijn met een blijde boodschap…