download8 We zijn na een heel vlotte rit terug thuis in ons vertrouwde stekje in Eeklo…het was een heel mooie week waarin ik heb kunnen genieten van wat ik het liefste doe en wie ik het liefst om me heen heb. Het is geen evidentie om met 2 kleine kindjes alles naar wens te laten verlopen maar met de hulp van mijn vrouwtje, de ouders en ‘nonkel’ Aäron zijn er we er toch maar weer in geslaagd.
Gisteren op de middag is in Frankfurt de awardsceremonie doorgegaan waarbij de slots voor het wereldkampioenschap in Hawaï (13 oktober) worden toegekend (lees: verkocht voor 600€ aan wie zich kon plaatsen). Ik heb de ratio laten zegevieren en heb beslist om dit jaar niet naar het mekka van de triatlonsport af te zakken. Het zou bijzonder egoïstisch zijn om mijn gezin hier in de steek te laten en een er hele som geld tegenaan te gooien om er deel te nemen.
De omstandigheden zijn nu éénmaal niet ideaal en dan is lang twijfelen eigenlijk overbodig…Om daar in topvorm aan de start te komen moeten alle puzzelstukjes in elkaar passen en daarbij horen ook een rustige omgeving en de mogelijkheid om zoiets samen te beleven.
Wie weet spelen Bente en Hasse er volgend jaar wel samen op het strand…