download11 Hoe snel kan een situatie drastisch wijzigen op 1′ tijd…Deze middag was Bente gaan spelen naar het speelplein en lagen mijn andere 2 vrouwtjes te genieten van een zalig middagdutje toen ik het lumineuze idee kreeg om onze ramen te lappen in de hall…en glasraam van een goede 6m hoog. Met de ladder en veel strategie (het is daarboven niet evident om alles te combineren, lappen, aftrekken, droogwrijven,…) begon ik eraan . Na welgeteld 1 venster (het bovenste) besloot de ladder om weg te glijden en me de dieperik in te sturen. Ik viel van een meter of 3 hoog recht naar beneden en kwam op mijn beide voeten terecht. De rechtervoet heeft de schok volledig opgevangen en heeft dus een enorme kracht moeten doorstaan. In eerste instantie was er behoorlijk wat pijn maar die trok langzaam weg. Toch bleek al gauw dat er iets niet echt koosjer was en besloten we dus maar om naar de spoed af te zakken…heel wat uren (en scans) later viel het verdikt…een botfragment van het hielbeen afgerukt.
Als cadeautje kreeg ik een open gips aangelegd (wat de voet de mogelijk biedt om te ontzwellen) en op 24 juli zal me na een volgende controle hoogstwaarschijnlijk een nieuwe gips worden voorgesteld…
Op minder dan 1 week van Ironman naar invalide…
Zij die gek gaan worden van passiviteit groeten u!