school Zoals elke jaar deze tijd weet ik te vertellen dat we gestart zijn aan een nieuw schooljaar…niets nieuws onder de zon maar toch het vermelden waard deze keer. Ik heb een heel klein stukje van mijn toekomstvisie waargemaakt en ben (voorlopig) voor 1 trimester aan de slag gegaan in het College-OLV Ten Doorninstituut te Eeklo.
Een nieuwe wereld gaat voor me open…ik heb klassen uit de sportrichting, anderstalige nieuwkomers en andere 3e, 4e en 6e-jaars onder mijn hoede en kan me uitleven op vlak van Lichamelijke Opvoeding.
Ik vervang momenteel Patrick Blomme, atleet van SMO-Specialized, die 2 weken terug een operatieve ingreep aan de rechterknie heeft ondergaan en momenteel aan het revalideren is.
We zullen wel zien wat de toekomst brengt maar momenteel geniet ik van dit intermezzo in het secundair onderwijs.

Ondertussen heb ik ook mijn eerste loopstapjes terug gezet…de hiel voelt nog wat pijnlijk aan maar het enthousiasme haalt het van voorzichtige. Voor alle duidelijkheid…alles verloopt op een verstandige manier en met de nodige zorg voor een volwaardig herstel…maar zo een loopje in de natuur is toch zalig!

Zij die morgen met plezier naar school trekken groeten u…