6659410-10-voet-bal-spelers-collectie Half november, de bospaden vol bladeren, de bomen zo goed als kaal, de temperatuur zakt en de zonnepanelen liggen er steeds meer werkloos bij…de winter is in aantocht!
De MTB heeft al een aantal stevige schrobbeurten nodig gehad en zijn baasje vindt het alweer steeds minder en minder leuk om zich regelmatig, varkensgewijs, te wentelen in de modder…er zijn nog zekerheden! Ik fiets enorm graag en peiger me eveneens graag af maar ik heb toch een bepaalde afschuw van het baggeren in de modder waar mijn gemoed en mijn fiets(materiaal) niet beter van worden.
Goed, zoals het rood strikje bij onze premier hoort, hoort bovenstaande beschrijving bij onze seizoenen…niets aan te doen! Ik train ondertussen lustig verder en het mentale aspect wordt steeds groter!
Ondertussen hebben we officieel een jaartje bijgeschreven op de jaarkalender en heb ik de gezegende leeftijd van 35 bereikt! Niet dat ik me ouder voel dan vorige maand hoor maar hier en daar zijn er toch wat schroeven en bouten die al eens een extra smering nodig hebben…maar ook dat zal ons (voorlopig) niet tegenhouden om te doen wat we graag doen…ons lichaam verzorgen en de wetenschap van de trainingsleer benutten!
Al mijn atleten zijn ondertussen ook terug op hun weg naar hun respectievelijke doelen…het belooft een mooi 2013 te worden met een aantal dromen die we mee gaan helpen verwezenlijken. Ik weet wat gedaan!!