12557767704gz7cq Alweer een hele tijd geleden dat ik hier nog iets liet optekenen…een nieuwe maand januari betekent dus een nieuw jaar en dit leek me een goed moment om een update te schrijven.
Ik heb de laatste maanden niet stilgezeten – wat dus ook de reden is van het weinig intensief gebruik van de website – en heb de handen vol met het begeleiden van diverse atleten, het gezin, de nieuwe werkomgeving en uiteraard mijn sportieve bezigheden. Het is soms hossen van hot naar her en niet alles lukt altijd even goed maar ik doe de dingen allemaal zo graag waardoor alles ‘vanzelf’ gaat. Ik vind steeds beter mijn gading in het coachen van triatleten, (marathon)lopers, wielrenners, MTB’ers en uiteraard mijn Belgisch kampioen skeeleren. De winterperiode bestaat voor de atleten uit een gestage, aangename opbouw waarbij de fundamenten gelegd worden voor het zwaardere werk dat, afhankelijk van discipline en start van het wedstrijdseizoen, er binnenkort aankomt.
De weg om er op het juiste moment te staan vraagt voor ieder individu afzonderlijk behoorlijk wat denkwerk en ook hier loopt niet altijd alles naar wens…maar dat maakt het juist boeiend!! In functie hiervan start ik eind januari met een opleiding Trainer A aan de Vlaamse Trainerschool…het laatste papiertje dat ik nog mis…

Voor de rest kan ik melden dat ik me ingeschreven heb voor de Challenge van Vitoria (Spaans Baskenland)…een volledige triatlon (omdat we het zo leuk vinden) op 28 juli 2013…hoe ik het allemaal ga klaarspelen valt nog af te wachten maar het doel is in alle geval al bepaald. Komende maandag begin ik ook aan het vervolg van mijn opdracht op het College-Ten Doorninstituut in Eeklo wat me tot aan de krokusvakantie opnieuw een leuke tijd zal bezorgen…

Het belooft dus opnieuw een jaar te worden vol uitdagingen dat (te) snel zal voorbijgaan…
Alle geïnteresseerden wens ik oprecht een toekomst toe zonder (grote) zorgen en hier en daar eens een onvergetelijk moment!!

Op naar de Lente nu…