download15 Op de avond voor de jaarlijkse hoogmis van de polders, de 1/4 triatlon van Sint-Laureins, liggen mijn atleten, die morgen het beste van zichzelf gaan geven, bijna onder de wol…Ik wens hen heel veel succes en eindelijk eens gunstig gestemde weergoden!!
Zelf zit ik met een groot vraagteken opgezadeld. De trainingen lopen al een tijdje niet zoals zou moeten, in min of meer normale omstandigheden, en zoals ik zou willen. Ik zit momenteel tussen een aantal onderzoeken in die moeten verklaren waarom mijn bloedwaarden gekelderd zijn tot een bedroevend niveau. Een aanvaardbaar vormpeil halen is momenteel heel moeilijk omdat het lichaam er de brui aan geeft. Ik kan niet anders dan me hier voorlopig bij neerleggen en afwachten tot de resultaten er zijn…maar uiteraard knaagt het dat ik nu geen plezier kan beleven aan mijn geliefde sport.
Op zich is het nog haalbaar om op 28 juli min of meer ‘opgeladen’ aan de start te staan in Vitoria maar het tij moet dan wel snel gaan keren…Hoop doet leven zong een Vlaams boegbeeld ooit…