images48 Eindelijk, de onderzoeken zijn voorbij en alles is duidelijk. Het probleem situeert zich in mijn maag waardoor we een verklaring hebben voor de gekelderde bloedwaarden. Ondertussen zijn we aan de wederopstanding begonnen!! Medicatie die de maagwand moet herstellen en ijzersuppletie die ervoor moeten zorgen dat er terug ‘echt’ bloed stroomt in mijn aderen…
Er resten me nog een dikke 5 weken tot Vitoria…erop of er net onder…het blijft voorlopig een vraagteken. Het is wel een feit dat het mentale aspect wat is opgewaardeerd nu duidelijk is wat de boosdoener is/was. De wedstrijd in Brugge (22/06) zal ik wijselijk en noodgedwongen laten schieten maar om me langs de zijlijn te houden in het land van de Sint zullen ze toch van verder moeten komen.
Ik ben in ieder geval alweer heel wat ervaring rijker en dit komt op de eerste plaats mijn atleten ten goede.