download16…een hele supportersschare, gaande van vrouw en kinderen over broer naar zus. Ondertussen is onze clan hier aangegroeid tot 11 personen en morgen verwachten we ook nog de fotograaf van dienst, Nathan Overmeire (broer van Aäron).
Vanmiddag zijn de eerste plannen gesmeed om onze atleten zoveel mogelijk aan het werk te zien en aan te moedigen. De coach staat in voor de bevoorrading van zijn atleten en familie en vrienden zullen vooral zorgen voor de bemoedigende woorden. Het wordt puzzelen om overal tijdig te geraken, om parkeerplaatsen te vinden en de tussentijden bij te houden maar lukken zal het!!

Vandaag stond een korte zwemtraining op het programma in het kanaal waar zondag hun dagje begint. Honderden zwemmers maakten van deze (eerste) gelegenheid gebruik om het zwemonderdeel in zich op te nemen. Op zich is dit een dankbaar parcours…1 lange rechte lijn heen, keren onder een brug, een iets langere rechte lijn terug en dan nog eens keren om een kort stukje terug te zwemmen naar de swimexit.
Ik maakte er nadien een lange trainingsdag van en Wim, Aäron en Johan trokken huiswaarts om in rustmodus te gaan. In de late namiddag werden dan tot slot de fietsen raceklaar gemaakt en de laatste pijnpunten weggewerkt.

En ondertussen wordt er (sober) gegeten en gedronken, beetje extra zout ingenomen en wordt de tank zo vol mogelijk gevuld…
Morgen post ik de link waar de geïnteresseerden de wedstrijd kunnen volgen.