Nog een kort bericht voor het slapen gaan…de 3 debutanten zijn er vandaag in geslaagd om hun eerste volledige triatlon tot een goed einde te brengen! Het werd voor allen een lange en zware dag met (gevoels)temperaturen tot 30° maar allen brachten ze hun missie tot een goed einde!
Wim Laloo zorgde voor het eerste emotioneel moment 9u22 na het startsignaal (6u30)…zijn vrouwtje Saskia en hun dochtertjes Maud en Fleur genoten mee van dit bijzondere moment. Een klein uurtje later was het de beurt aan Johan Cobbaert om ons kippevel te bezorgen…in een tijd van 10u17 liep hij dolgelukkig (en iedereen bedankend) over de finish. Hij leverde echt een prachtprestatie!! Aäron moest vandaag de stevigste prestatie leveren…hij begon met een beetje twijfel na een minder geslaagde (loop)voorbereiding. De twijfel zorgde voor een minder goed gevoel in het zwemmen en op de fiets maar hij heeft zijn ijzersterk karakter aangesproken om de marathon nadien tot een goed einde te brengen! Ook hij mag zich een Iron Man noemen na zijn finish in 11u44.
Als coach/trainer van de 3 atleten beleefde ik een heel erg leuke dag die tegelijk ook vermoeiend was…dit doet me nog meer beseffen wat mijn supporters steeds ondergaan om mij te steunen!!
Ik ben heel erg tevreden met de geleverde prestaties! Hier werkten we samen een heel jaar lang naar toe, vandaag volgde dan de climax en binnenkort worden nieuwe doelen gesteld…maar eerst een deugddoende vakantie voor de nieuwe Challengers en de laatste loodjes van de voorbereiding voor mezelf…binnen 14 dagen, Challenge Vitoria!!