Een dagje hossen van hot naar her en terug was ons deel vandaag. De briefing vond plaats in Vitoria om 10u, wisselzone 1, gelegen op 18km van de de finish (en ook de plaats waar de briefing doorging), opende pas om 15u en om onze loopspullen te deponeren in T2 moesten we nog eens terug naar Vitoria. Veel kilometers dus op de laatste rustige dag…
Maar goed, alles is vlot verlopen en al onze vragen zijn opgelost. Nu rest ons enkel nog een (korte) ontspannen avond en een goede nachtrust.

Morgen start de wedstrijd om 8u voor de profatleten, wij volgen 10′ later. Via deze weg kunnen de geïnteresseerden ons morgen volgen. Voor de eigenaars van een smartphone kan ook een app gedownload worden waarop alles gemakkelijk te volgen is. Voor iPhone moeten jullie hier zijn, voor Android is dit de plaats.

Steven Van Hoorebeke start met het nummer 365 en ik met het nummer 364. Over de toppers kan ik jullie niet veel vertellen omdat geen enkele naam me bekend voorkomt. Er nemen vooral Spanjaarden deel met daartussen dus een paar verdwaalde Belgen…als 3e landgenoot neemt Wouter Heynderyck, een 21 jarige roeier uit Gent, deel met het nummer 1005.

Het was een heel bijzondere voorbereiding, het is een jaar geleden dat ik aan de start stond van een triatlon (IM Frankfurt 2012) agv een aantal fysieke tegenslagen…ik heb geen waardemeters maar het geloof in een goede afloop is er en dat bepaalt toch al een groot deel van het welslagen van dit avontuur.
Hopelijk kan ik hier morgenavond leuk nieuws melden…

Alvast bedankt van ons beiden voor de vele gelukwensen en de deugddoende steun!!!