images Bijna half december, De Sint is al terug naar Spanje, de kerstversiering verlicht de straten, Mandela is heengegaan en de Rode Duivels gaan Brazilië veroveren.
Het gaat snel…De laatste maanden vulden zich met het testen van (nieuwe) atleten, het schrijven van evaluaties, het stellen van nieuwe doelen en het opmaken van jaarplannen. Ik heb de handen vol met mijn pupillen maar het wordt steeds boeiender.
Ik heb ondertussen ook het theoretisch deel van mijn trainer A opleiding tot een goed einde gebracht. Het examen schotelde ons toch enkele uren denk-, kunst- en vliegwerk voor en het werd afgesloten met een mondelinge verduidelijking (lees: op de rooster leggen).
Ik mag me gelukkig prijzen en kan de herexamens laten voor wat ze zijn…nu rest me nog een stagejaar waarin ik één van mijn lange afstandsatleten naar een nieuw hoogtepunt hoop te leiden.

Zelf ben ik nog steeds wachtende op een zalige looptraining zonder ook maar enige last in die verdomde rechterknie. Mijn spoedvoorbereiding op Vitoria heeft veel gevraagd van mijn steeds ouder wordende gestel. Het herstel loopt steeds minder vlot en de belasting moet steeds meer gekanaliseerd worden.
Maar goed, we geven niet op. Triatlon is nu eenmaal een verslaving waar je, zoals het hoort bij verslavingen, niet zomaar vanaf geraakt. Ik kan opnieuw m’n eigen testcase spelen en zien wat mogelijk is met een aangepaste aanloop naar…Roth 2014.
Ik heb ginder enorm genoten in 2011 en mijn ambitie om nog eens naar Hawaï af te reizen is niet aan de orde in 2014 (ons Bente gaat naar het eerste leerjaar dus in september en oktober zal de papa wel zijn nut kunnen bewijzen). De keuze was dus vrij snel gemaakt…en ik mag Aäron Overmeire zijn revanche (op zichzelf) van dichtbij meemaken!

Wees voorzichtig de komende weken!!